Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

GÓLGAZDAG MÉRKŐZÉS A TATAY SPORTTELEPEN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság huszonhetedik fordulójában a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata Ongát fogadta május 12-én, a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen. A vendégek már a tizenharmadik percben előnybe kerültek, akik egy szerencsének mondható találattal szerezték meg a vezetést.

A szerencsiek fokozatosan próbálták átvenni a játék irányítását, amelynek eredményeként először Nagy László a harmincnegyedik percben egyenlített, majd hat perccel később az ellenfél kapusának hibáját kihasználva szerzett szép találatot Ternyik Máté, amellyel már a szerencsieknél volt az előny. A második játékrészben az ongaiak bátor játékkal rukkoltak elő, amelynek végén ismét egyenlő volt az állás a hatvanharmadik percben. A szerencsiek azonban nem adták fel, akik Szűcs Máté góljával zárkóztak még közelebb. Ekkor még úgy nézett ki, hogy az ongaiak elviszik mindhárom pontot a Tatay Sporttelepről, ám a hazaik ígéretes szabadrúgáshoz jutottak az összecsapás kilencvenharmadik percében, amelyet Berecz László végzett el és használt ki kíméletlenül, kialakítva a 4-4-es végeredményt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 81

Week 299

Month 1098

All 161632

Currently are 35 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions