Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

GÓLGAZDAG MÉRKŐZÉS A TATAY SPORTTELEPEN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság huszonhetedik fordulójában a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata Ongát fogadta május 12-én, a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen. A vendégek már a tizenharmadik percben előnybe kerültek, akik egy szerencsének mondható találattal szerezték meg a vezetést.

A szerencsiek fokozatosan próbálták átvenni a játék irányítását, amelynek eredményeként először Nagy László a harmincnegyedik percben egyenlített, majd hat perccel később az ellenfél kapusának hibáját kihasználva szerzett szép találatot Ternyik Máté, amellyel már a szerencsieknél volt az előny. A második játékrészben az ongaiak bátor játékkal rukkoltak elő, amelynek végén ismét egyenlő volt az állás a hatvanharmadik percben. A szerencsiek azonban nem adták fel, akik Szűcs Máté góljával zárkóztak még közelebb. Ekkor még úgy nézett ki, hogy az ongaiak elviszik mindhárom pontot a Tatay Sporttelepről, ám a hazaik ígéretes szabadrúgáshoz jutottak az összecsapás kilencvenharmadik percében, amelyet Berecz László végzett el és használt ki kíméletlenül, kialakítva a 4-4-es végeredményt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions