Vivid - VirtueMart Template

Ismertető

Médiaismertető

GLOBO TELEVÍZIÓ

A Globo Televízió (GloboTV) Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötvenkilenc településén jelenik meg három kábeltelevízió szolgáltató analóg és digitális kábelcsatornáján, elsősorban a közélettel foglalkozó műsoraival, az emberek mindennapi életét segítő hírekkel, közérdekű információkkal. Ezt a célt szolgálja napi többszöri frissítéssel, huszonnégy órában működő képújságunk is.

Tapasztaltuk, hogy a lakosság körében egyre nagyobb igény mutatkozott az országos csatornák mellett egy helyi televíziós műsorra: ezért született meg 2004. szeptemberi kezdéssel közéleti magazinunk, ami azóta hetente jelentkezik közel egy óra időtartamban. Jelenleg hetente GLOBO MAGAZIN címmel magazinműsort készítünk, amelynek az időtartama gyakran eléri az egy órát. A műsor először vasárnap 16 órától kerül adásba, melyet a hét minden napján megismétlünk. Ezzel a renddel biztosítani tudjuk, hogy a lakosság szélesebb rétege is láthassa műsorunkat.

Az elmúlt időszakban új, saját gyártású műsorokkal bővítettük kínálatunkat. A GLOBO HÁTTÉR-ben a legutóbbi GLOBO MAGAZIN riportjaiból, híreiből, tudósításaiból választunk ki két fontosabb témát, amiről részletesebben értekezünk a stúdióba meghívott vendégeinkkel. A műsor végén, az ÉLETMÓDPERCEK-ben az egészséges életmódról, a tudatos táplálkozásról, valamint különböző divatos diétákról, és mozgásformákról kaphatunk tájékoztatást.

Felvételről közvetítünk sportmérkőzéseket, intézmények, egyházak által szervezett eseményeket. A GLOBO PORTRÉ egy érdekes embert, egy különleges életutat mutat be. A Globo Televízió hetente jelentkező, neves vagy éppen érdekes, valamilyen tulajdonságában különleges személy életét feldolgozó műsorában megismerkedhetek a nézők azokkal az emberekkel, akik tetteikkel felhívták magukra a figyelmet, cselekedeteikkel kitűntek a szürke hétköznapokból. A Globo Portréban az örömök, a boldogság, a sikerek ismertetése mellett a nehézségek, a komoly életre szóló döntések, kulcsfontosságú élethelyzetek is megjelennek. A meghívott vendégünk őszintén osztja meg a nyilvánossággal életének fordulópontjait, megismerhetjük az utat, amelyen végighaladt a siker elérése érdekében.

A GLOBO VILÁGJÁRÓ című műsorunk a nagyvilág érdekes térségeibe kalauzolja el a nézőket. Célunk az, hogy minél többen megismerjék csodálatos világunk különböző országainak kultúráját, értékeit, művészetét, konyháját, különleges szokásait, illetve gazdasági, valamint politikai helyzetét.

Partnereink közé tartoznak a civil szervezeteken, a lakosságon túl az önkormányzatok, hiszen kiemelt céljaink közé tartozik, hogy bemutassuk erőfeszítéseket a települések fejlesztésében, a lakosság életkörülményeinek a javításában, hiszen számukra a szélesebb nyilvánosságot televíziónk jelentheti.

Jó kapcsolatot ápolunk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a szervezet szerencsi területi irodájával, így a tevékenységükhöz kapcsolódó témák rendszeresen megjelenjenek műsorszámainkban, amelyek a vállalkozásoknak nyújtanak hasznos információkat, erősítik kapcsolatot a médiummal.

Weboldalunk hírportálként, napi többszöri frissítéssel üzemel, adásaink elérhetők, megnézhetők a világhálón. A Facebook-on helyi tévécsatornaként találnak meg bennünket az érdeklődők, ahol napi életünkről, friss tartalmakról jelennek meg videók, fotóalbumok és információk. Hetente 40 000-70 000-en követnek bennünket, eddig több mint 8070-en fejezték ki tetszésüket azok, akiknek műsoraink tartalma értéket jelent. Nézőink mellett ők is bizonyítják a helyi televízió működésének szükségességét, a lokális információk fontosságát.

Adásunk a nap 24 órájában online is nézhető a www.globotv.hu címen számítógépen, táblagépen és okos telefonon egyaránt, így nem csupán a kábeltelevízió előfizetőihez jutnak el a műsoraink.

Céljaink közé tartozik, hogy még több háztartásban jelenjünk meg a képernyőn, tovább növeljük a saját gyártású műsorszámainknak az arányát. A tartalomszolgáltatásban GLOBOTV budapesti szerkesztőségével együttműködve (www.budapest.globotv.hu) szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy térségünk ismertebbé váljon hazánkban, valamint közelebb hozzuk az ország, a nagyvilág híreit az itt élők számára.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 147

Yesterday 94

Week 492

Month 1682

All 187608

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions