Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÉRTÉKÜNK A TERMÉSZET

A madarak és fák napjához kapcsolódóan szervezett rajzversenyt a Szerencs vonzáskörzetében tanuló általános iskolásoknak a Bocskai István Katolikus Gimnázium, amelynek eredményhirdetését, vetélkedővel egybekötve, május 11-én tartották az intézményben. Összesen tizenkét pályamű érkezett Szerencsről, Taktakenézről és Encsről, amelyek közül a szakmai zsűri értékelése alapján a legjobbakat díjazták.

A szervezők célja, hogy megszerettessék a gyerekekkel a természetet, nyitottabbá váljanak a körülöttünk lévő élővilágra, ne pedig csak a számítógépek előtt üljenek, hanem mozduljanak ki gyakrabban. Szebbnél szebb alkotások születtek, így nem volt egyszerű a döntés. A képzeletbeli dobogó legfelelső fokára Tóth Blanka Olívia a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója állhatott fel, második lett Váradi Csaba Dávid az Encsi Zrínyi Ilona Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákja, a harmadik pedig Kedves Eszter Virág, szintén rákóczis diák lett. Különdíjban részesült Novák Panni, rákóczis diák, Zahuczki Zsuzsa a Bolyai János Katolikus Általános Iskola tanulója, valamint Juhász Márk, aki a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskolából érkezett. Az eredményhirdetést követően a díjazottak negyedik tagként csatlakoztak a vetélkedőben résztvevő csapatokhoz. A feladatok a természethez kapcsolódtak, például totót kellett kitölteniük és madárhangokat felismerniük.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 57 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions