Vivid - VirtueMart Template

Szolgáltatás

STÚDIÓBÉRLÉS

globotv studiberles.jpg

Szerencs főutcáján, a Rákóczi út 43 sz. alatt 25 négyzetméteres hang- és hőszigetelt és légkondicionált látványstúdióval rendelkezünk. Greenbox, professzionális világítás, súgógép, Manfrotto statívok, Sony NX CAM AVC HD 3D, JVC 750 PRO HD kamerák, Roland VR-3EX AV MIXER, stúdió- és riporter mikrofonok. A felvétel rögzítése a stúdiótól elkülönített helyiségben történik.

Stúdióbérlés már 9900 Ft/óra ártól. Szakképzett operatőr és technikus kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, közreműködnek a stúdiófelvételek elkészítésében.

REKLÁMSPOTOK ÉS PR FILMEK KÉSZÍTÉSE

reklamspot.jpg

Ön csak megfogalmazza nekünk az elképzelését, elmondja nekünk a legfontosabb információkat, mi pedig elkészítjük a felvételeket, narrátorunk felmondja a szöveget, megvágjuk az anyagot, majd megrendelése alapján adásba szerkesztjük az elkészített filmet.

Reklámspot (25-35 másodperc) már 25000 Ft-tól, PR kisfilm (3-4 perc) már 40000 Ft-tól, ami tartalmazza a teljes gyártási költséget. Adáskörzetünk településeire utazási költséget nem számítunk fel.

ESEMÉNYEK, RENDEZVÉNYEK RÖGZÍTÉSE

Vállaljuk közösségi rendezvények, települések eseményeinek, önkormányzat- vállalkozások által szervezett rendezvények rögzítését 50000 Ft/esemény/nap ártól.

EURÓPAI UNIÓS PROJEKTEK NYILVÁNOSSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSA

EU project

Az Európai Unió előírja a különböző projektek megvalósításának nyilvánosságának a biztosítását. Az elnyert összeg nagyságától függően a csomagokban különböző elemek kerülnek meghatározásra, amit közreműködésünkkel egészben (vagy részben) egyszerűen teljesíthet.

Ár: Az ingyenes konzultációt követően, a feladatok isméretében adunk egyedi árajánlatot.

HÍRDETÉSEK A KÉPÚJSÁGBAN

hirdetesfeladashozAdja fel hirdetését a Globo Televízió Képújság adásában, ami immár Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötven településén, digitálisan is, közel nyolcezer háztartásban látható, számítógépen, táblagépen és okostelefonon online nézhető honlapunkon (www.globotv.hu).

Ár: Közületi hirdetés max. 2 oldal 4000 Ft/hét. Lakossági apróhirdetés (egy oldal) és gyászközlemény 1270 Ft/hét. AKCIÓNKBAN A MEGRENDELT HIRDETÉS IDŐTARTMÁT MEGDUPLÁZZUK! 

Ha Ön egy hetet rendel meg, akkor kettő hetig, ha pedig kettő hétig igényli a megjelenést, akkor négy hétig látható hirdetése a képernyőn. Négy hetes megrendelés esetén egy oldal egyszer megjelenik Facebook oldalunkon és egy hétig a honlapunkon is. Hirdetését feladhatja egyszerűen honlapunknon a HIRDETÉSFELADÁS gombra kattintva. (Ide estleg be lehet linkelni a menűt.)

 

MEGTISZTELŐ BIZALMÁT KÖSZÖNJÜK! 

 

CÍMÜNK:

 

GloboTV | 3900 Szerencs, Rákóczi út 43 sz. |

Telefon: (+3647) 361 156

Mobil: (+3620) 943 0228

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SÁRKÁNY László |szerkesztőségvezető | GLOBO TELEVÍZIÓ | 3900 Szerencs, Rákóczi út 43 sz.
Telefon/fax: (+3647) 361 156 | Mobil: (+3620)943 0228 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.globotv.hu

 

 

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 292

Month 1607

All 171471

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions