Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SIKERES ÉVET ZÁRT A MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK

A Miskolci Törvényszék 2017. évi működéséről, a célokról és az elért eredményekről tartottak sajtótájékoztatót az Összbírói Értekezletet megelőzően 2018. május 11-én, Miskolcon. Dr. Répássy Árpád, a Miskolci Törvényszék elnöke szerint hazánk harmadik legnagyobb ítélkezési szervezeti egységeként Borsod megye közjójának az egyik letéteményese évről-évre.

A törvényszék elnöke kiemelte, hogy az ítélkezési tevékenységük minden szegmensében javult a teljesítmény és az eredmények is, melyet jól mutat az is, hogy az elindult ügyek kilencvenöt százaléka egy éven belül befejeződik és a fellebbezések aránya is alacsony. A bíróság az ingatlanflottáját új épülettel is bővítette, így idén május 22-től a Gazdasági Kollégium és a Cégbíróság a Szepessy út 3. szám alatt működik majd. A Debreceni Ítélőtábla elnöke, Dr. Balla Lajos szerint meghatározó szerepet tölt be a Miskolci Törvényszék az Ítélőtábla régiójában, de országosan is kimagasló teljesítményt ér el. Hozzátette, hogy a rendelkezésre álló adatokból azt a következtetést lehet levonni, hogy kiegyensúlyozottan és jó színvonalon dolgozik a törvényszék bírói és igazságügyi alkalmazotti kara. Az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese, dr. Gyarmathy Judit szerint a miskolci bírák kiváló munkát végeztek a 2017-es esztendőben, ugyanis a befejezett ügyek száma kétezerrel meghaladta a beérkezett ügyek számát, amellett, hogy tavaly év végén megemelkedett a beadványok száma. Az OBH elnökhelyettese elmondta, ez mindenképpen megfeszített munkát tükröz, amiért elismerés illeti a Miskolci Törvényszéket. Hozzátette, hogy a 2018-ban életbe lépő három új eljárásjogi kódex miatt a borsodi bíráknak is továbbképzéseket szerveztek, hogy naprakészen tudják az ügyeket elbírálni az új jogszabályoknak megfelelően.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 6

Yesterday 81

Week 302

Month 1101

All 161635

Currently are 199 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions