Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CUKORGYÁRI EMLÉKNAP

A Szerencsi Cukorgyár bezárásának 10. évfordulóján, március 10-én megemlékezést és koszorúzást tartott Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. A megemlékezésen közreműködött a Szerencsi Férfikar, valamint Zöldi Csaba. Emlékező gondolataiban Koncz Ferenc, polgármester elmondta, hogy Szerencs egykori gyöngyszemének az emlékét mindig meg kell őrizni.

A polgármester hozzátette, többször kapta már azt az ígéretet, ha valamikor Magyarországon a cukoripart újjáépítik, akkor mindenképpen szóba jön majd Szerencs is. A megemlékezés végén elhelyezték a kegyelet virágait a mementónál. Mint ismert, a Mátra Cukor Zrt. német tulajdonosa 2008. március 10-én jelentette be, hogy megszünteti a szerencsi cukorgyártást, és a nagy múltú üzem végleg bezárja kapuit. A gyár a város életének, fejlődésének meghatározó ipari létesítménye és egyben jelképe is volt. A szerencsi és környékbeli emberek több generációja kereste itt kenyerét a működés 119 éve alatt. A gyárbezárás miatt több százan veszítették el állásukat, megélhetésüket, és a Mátra Cukor Zrt. döntése százmilliós nagyságrendű adóbevétel kiesést okozott a városnak.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 46

Yesterday 124

Week 426

Month 1690

All 168882

Currently are 25 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions