Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CUKORGYÁRI EMLÉKNAP

A Szerencsi Cukorgyár bezárásának 10. évfordulóján, március 10-én megemlékezést és koszorúzást tartott Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. A megemlékezésen közreműködött a Szerencsi Férfikar, valamint Zöldi Csaba. Emlékező gondolataiban Koncz Ferenc, polgármester elmondta, hogy Szerencs egykori gyöngyszemének az emlékét mindig meg kell őrizni.

A polgármester hozzátette, többször kapta már azt az ígéretet, ha valamikor Magyarországon a cukoripart újjáépítik, akkor mindenképpen szóba jön majd Szerencs is. A megemlékezés végén elhelyezték a kegyelet virágait a mementónál. Mint ismert, a Mátra Cukor Zrt. német tulajdonosa 2008. március 10-én jelentette be, hogy megszünteti a szerencsi cukorgyártást, és a nagy múltú üzem végleg bezárja kapuit. A gyár a város életének, fejlődésének meghatározó ipari létesítménye és egyben jelképe is volt. A szerencsi és környékbeli emberek több generációja kereste itt kenyerét a működés 119 éve alatt. A gyárbezárás miatt több százan veszítették el állásukat, megélhetésüket, és a Mátra Cukor Zrt. döntése százmilliós nagyságrendű adóbevétel kiesést okozott a városnak.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 7

Yesterday 81

Week 303

Month 1102

All 161636

Currently are 21 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions