Vivid - VirtueMart Template
Warning: getimagesize(kepek/2018/02/25/verseny4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

GloboTV

RENDÉSZETI CSAPATOK VERSENYE

Második alkalommal rendezték meg az Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny régiós válogatóját március 10-én. A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba több megye összesen huszonnégy csapata érkezett azért, hogy megmutassák rátermettségüket.

A rendészeti tantárgyakat is tanuló fiatalok katasztrófavédelmi, rendőrségi- és büntetésvégrehajtási programokon vettek részt, majd szakmai irányultságú elméleti feladatokat oldottak meg. Fizikális felkészültségükről a sportpályán és a tornacsarnokban, míg lőkészségükről a lőtéren adtak tanúbizonyságot a leendő rendészek. A versenyen mindenki a legjobb formáját igyekezett nyújtani, hiszen a csapatok célja a március 23-24-e közötti körmendi országos döntőbe való bejutás.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 7

Yesterday 81

Week 303

Month 1102

All 161636

Currently are 36 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions