Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MENJÜNK VILÁGGÁ MISKOLCON

A Szerviz Iroda Kft. XXV. alkalommal rendezte meg Miskolcon március 9-én, az Észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi kiállítását, a „Menjünk Világgá Utazási Kiállítást”. A nagyszabású rendezvényen több mint nyolcvan stand várta a látogatókat, ahol külföldi díszvendégként Szlovákia mutatkozott be, amely az utóbbi időben megduplázta Magyarországról történő beutazó turizmusát.

A tárlat belföldi vendége Kossuth szülőhazája, Monok település volt. Demeterné Bártfay Emese polgármester beszédében hangsúlyozta, hogy rengeteg nevezetesség van a községükben, ráadásul izgalmas programokat is szerveznek minden évben, hogy településük még vonzóbbá váljon a turistáknak. A miskolci ITC-ben megtartott idegenforgalmi tárlaton Bárdos István, a rendezvény szervezője idézte vissza a kezdeteket és örömét fejezte ki, hogy már negyed évszázada tartják meg a turisztikai rendezvényt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 81

Week 299

Month 1098

All 161632

Currently are 39 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions