Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

AZ OCTOVICE ÉNEKEGYÜTTES BODROGKERESZTÚRON

Az Octovoice Énekegyüttes Korkóstoló című előadását tekinthették meg a látogatók a 33. alkalommal megrendezett Zempléni Fesztivál keretein belül. Az énekkar fellépésének a Bodrogkeresztúri Római Katolikus Egyházközség adott otthont augusztus 13-án.

A műsort Hollerung Gábor a Zempléni Fesztivál művészeti vezetője nyitotta meg, aki köszöntő beszédében elmondta, hogy nagy örömükre szolgált, hogy egy pár év kihagyás után, újra csatlakozott Bodrogkeresztúr község a fesztivál családjához. Majd üdvözölte a helyi lakosokat, valamint az előadásra meghívott vendégeket. Ezután pedig bemutatta az Octovoice Énekegyüttes tagjait: Geiger Kinga, Pejtsik Panna, Lőrincz Adrienn, Fellegi Anna, Geiger György, Gaál Attila, Selmeczi János, Bánky Mátyás. Szinte minden zenei stílus és zenetörténeti korszak felsorakozott az énekkar repertoárjában. Ezért a nyolchangú vokálegyüttes elképzelései alapján, sokarcú műfaji bemutatóval készültek a műsorszámaik során. Többféle stílusban énekeltek, mint a társas ének a reneszánsztól a romantikáig, a swing-től a rhythm&blues-on át a boogie-woogie-ig.

Az énekegyüttes sok zenei humort csempészett az előadásába, amelyet a közönség nagyon élvezett, hiszen láthattunk mosolygós arcokat és vidám tekinteteket, amelyek még a gyerekek részéről is megnyilvánultak.

A Zempléni fesztivál szervezői abban bíznak, hogy jövőre is sikerül megszervezni a fesztivált például Bodrogkeresztúron is, valamint a vokálegyüttes újra felléphet a sokszínű programsorozat alatt.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 447

Yesterday 474

Week 1863

Month 11359

All 763313

Currently are 90 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions