Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TÚLÉLTE A VILLÁMCSAPÁST A MEZŐZOMBORI FÉRFI

Drótos Zoltán, az 58 éves mezőzombori férfi, már 27 éve űzi egy nagyon ritka foglalkozást: marhakörmöléssel foglalkozik. Nemrégiben éppen Szerencsen dolgozott, amikor egy hirtelen jött vihar kísérő villám belecsapott a munka közben. A férfi elmesélte, hogyan történt az eset, és beszélt az igazán ritka munkájáról is.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt Zoltán a szerencsi gazdaság hatszázas állományán dolgozott két kísérőjével, amikor az ijesztő eset megtörtént.

“Hallottam egy hatalmas nagy csattanást, azt éreztem, hogy a karom majd leszakad, a vállamnál egy láng volt. Az volt a szerencsém, hogy fogtam a kalodát, ami azonnal levezette a villámot. Az földelte le. Abban a másodpercben a földre mintha egy petárdát ledobtunk volna, a lábamnál is nagy hanggal felcsapott egy lángcsóva” – idézte fel.

Elmesélte, hogy a marhákkal egy vaskaloda és vasfolyósó mellett dolgozott. Éppen a következő tehenet várta, amikor hirtelen megérezte az áramütést. Az első pillanatban azt gondolta, hogy elektromos sokkot kapott, ezért reflexszerűen elengedte a kalodát.

“Két ember volt velem a helyszínen – akik körmöltek velem – ők mondták, hogy nem az áram ütött meg, hiszen ők a másik oldalról látták, hogy villám ütött a vascsőbe és végigszaladt a folyosón a láng, ami rajtam keresztül ment le”

“A karomban a fájdalmat még egy rövid ideig éreztem, bementünk az irodába, ahol a telepvezető egy okos órával EKG-t készített, hogy nem okozott-e különösebb problémát az eset”- mondta.

Az eset után Drótos Zoltán rendben érezte magát, ezért nem kívánt orvoshoz menni. Természetesen figyelte magát, és ha bármilyen probléma jelentkezett volna, azonnal orvoshoz ment volna. Szerencsésnek tartja magát, hogy semmilyen következménye nem maradt az esetnek.

A forrás ide kattintva megtekinthető.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 446

Yesterday 474

Week 1862

Month 11358

All 763312

Currently are 50 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions