Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TANÉVNYITÓ A BOLYAIBAN

Szeptember 1-jén vette kezdetét a tanév a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában. A sportcsarnokban gyűltek össze a fekete fehérbe öltözött diákok és nevelők, hogy hivatalosan megnyissák a 2023-as iskolaévet.

Egy kedves verssel köszöntötték az elsősöket, akik ezt követően be is mutatták az ünnepségre begyakorolt rövid műsorukat, ami egy csoportos szavalatból, és egy táncos énekes előadásból állt. Az eseményen az iskola igazgatója, Szabóné Drozda Orsolya köszöntett minden visszatérő és új diákot. Tudja, hogy a nyár még szinte alig ért végett, de egy olyan elhivatott tanárokból álló közösség fogadja itt a gyerekeket, ami segít visszaszokni az iskolanapok menetrendjébe. Örömmel jelentette be, hogy az Egri Főegyházmegye 49 millió forint támogatásából olyan felújítások és karbantartások mentek végbe az iskolában, mint például a világítás korszerűsítése. Ugyanakkor megújultak tantermek, további öltözőszekrényeket vásároltak és konyhai felszereléseket is cseréltek. Bemutatta az intézmény új tanárait, akiket virággal köszöntött. Beszédének végén ismertette az iskola idei jelmondatát: Krisztus a jövőnk!, majd hivatalosan megnyitotta a tanévet. Szarvas Péter plébános mondta el ünnepi gondolatait. Nagyon fontosnak tartják, hogy részt vegyenek, és gondozzák az oktatás és nevelés egységeit. Mostanra 58 intézmény tartozik az egyházmegye irányítása alá, amely szám évről évre emelkedik. Úgy gondolja az iskola idei tanévének jelmondata példaértékű iránymutatás mindenki számára, és hiszi, hogy erőt fog adni a következő nyáriszünetig.
Az évnyitó ünnepség hagyomány eleme egy ceremónia, amely folyamán az első évfolyam diákjai megkapják az iskola nyakkendőjét. Tanáraik és nevelőik ezzel az iskola diákjaivá avatják őket.
19 osztály és 367 tanuló kezdte meg az idei tanévet, amely az értékes és pótolhatatlan tudás mellett számos programot és meglepetést tartogat a diákok számára.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 707

Week 7681

Month 8280

All 760234

Currently are 172 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions