Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÖSSZEFOGÁS A HAZA ELŐREHALADÁSÁÉRT

Március 15-e nem csak ünnep, hanem egy olyan nap, amit szeretünk, mert egyet jelent a szabadsággal. Gesztely Község Önkormányzata az 1848-as forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére március 14-én megemlékezést tartott a helyi általános iskolában. Simon István, a település polgármestere emlékezett vissza a korabeli történésekre.

Ünnepi gondolataiban kifejtette, hogy történelmünk egyik legfelemelőbb pillanatát, óráit, napjait élte át a pesti ifjúság idealizmusa, amely nagy lépést tett a függetlenség elnyerése és a feudális rend felszámolása felé. A hősök iránti tisztelet készteti, hogy minden március idusán kokárdával a mellkasunkon emlékezzünk. Az ünnepi gondolatok után a Gesztelyi Gyermekálom Napköziotthonos Óvoda csöppségei és a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola diákjai zenés-táncos műsorral elevenítették fel a forradalom jelentősebb állomásait. A megemlékező műsort a Csokonai Népdalkör tagjai még tovább színesítették majd a résztvevők a polgármesteri hivatal előtti ’48-as emlékmű elé vonultak, ahol közösen helyezték el a megemlékezés koszorúit.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 63

Week 552

Month 1816

All 169008

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions