Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÖSSZEFOGÁS A HAZA ELŐREHALADÁSÁÉRT

Március 15-e nem csak ünnep, hanem egy olyan nap, amit szeretünk, mert egyet jelent a szabadsággal. Gesztely Község Önkormányzata az 1848-as forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére március 14-én megemlékezést tartott a helyi általános iskolában. Simon István, a település polgármestere emlékezett vissza a korabeli történésekre.

Ünnepi gondolataiban kifejtette, hogy történelmünk egyik legfelemelőbb pillanatát, óráit, napjait élte át a pesti ifjúság idealizmusa, amely nagy lépést tett a függetlenség elnyerése és a feudális rend felszámolása felé. A hősök iránti tisztelet készteti, hogy minden március idusán kokárdával a mellkasunkon emlékezzünk. Az ünnepi gondolatok után a Gesztelyi Gyermekálom Napköziotthonos Óvoda csöppségei és a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola diákjai zenés-táncos műsorral elevenítették fel a forradalom jelentősebb állomásait. A megemlékező műsort a Csokonai Népdalkör tagjai még tovább színesítették majd a résztvevők a polgármesteri hivatal előtti ’48-as emlékmű elé vonultak, ahol közösen helyezték el a megemlékezés koszorúit.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 42

Yesterday 59

Week 492

Month 2157

All 174652

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions