Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A „NÉPEK TAVASZA” HALMAJON

Halmajon az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére március 14-én délután rendeztek emlékműsort. A helyi általános iskola tornatermében a meghívott vendégek mellett a diákok és a pedagógusok foglaltak helyet, akik nagy figyelemmel hallgatták a polgármester, Tóth József emlékező gondolatait. A beszédben elhangzott, hogy március 15-e egy tisztelgés, hiszen néhány fiatal joghallgató és egyetemista gyülekezett a Pilvax kávéházban, amikor még nem is gondolták azt, hogy forradalomban vesznek részt, valamint szabadságharcot folytatnak majd a haza függetlenségének kihívásáért.

A Gárdonyi Géza Általános Iskola diákjai zenés- táncos műsorral készültek a megemlékezésre. Ezután az emlékezők a Petőfi emléktáblához vonultak, ahol Nagy Péter, Nagyida új polgármestere szólt a jelenlévőkhöz. A szónok hangsúlyozta, hogy az összefogás és az összetartozás, valamint az egymással való jó kapcsolat ápolása fontos feladata a külhoni és az anyaországi magyaroknak. A Petőfi domborműnél Nagyida önkormányzata, Halmaj Község Önkormányzata és az Őszi Napsugár Egyesület helyezte el koszorúikat Kossuth nóták éneklése mellett.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 40

Yesterday 59

Week 490

Month 2155

All 174650

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions