Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A MAGYAR NEMZET SZABADSÁGA

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés az 1848-49-es forradalom és szabadságharc százhetvenegyedik évfordulója alkalmából március 13-án ünnepi közgyűlést szervezett. A Nagy Dezső Művelődési Házban helyet foglaló megemlékezőket Oláh Krisztián, a város polgármestere üdvözölte, aki beszédében kiemelte, hogy súlya van annak, hogy Cigándon tartják az ünnepi közgyűlést.

Ezután Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke lépett a mikrofonhoz, aki a márciusi ifjak tetteit méltatta. Az elnök kitért arra is, hogy egyedi dolog történt hazánkban, hiszen egy nap alatt kivívták a sajtó szabadságát és a Magyarország függetlenségét. Elhangzott az is, hogy az első felelős kormányban Kossuth Lajos, pénzügyminiszter, míg Szemere Bertalan, belügyminiszter lett, akik sokat tettek azért, hogy a semmiből egy élhető országot teremtsenek. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet. Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a szabadság kivívásának ára van, nem adják ingyen, nagyon sokat kell tenni ezért az értékért. A műsor végén a polgármester Cigándért elismerő díjban részesítette Hörcsik Richárd, országgyűlési képviselőt a városért végzett áldozatos munkájáért. Ezután Viga Gyula vehetett át az alpolgármestertől Kántor Mihály Emlékplakettet.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 37

Yesterday 59

Week 487

Month 2152

All 174647

Currently are 40 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions