Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HATVAN ÉV FEGYHÁZ AZ ELKÖVETŐKNEK

A Miskolci Törvényszék elsőfokú ítéletében csaknem hat évtizednyi szabadságvesztést szabott azzal a hét vádlottal szemben, akik 2017 nyarán egy Miskolchoz közeli településen marihuánás cigarettával elkábították, majd szexuálisan bántalmazták fiatalkorú lány ismerősüket. Az elkövetők és áldozatuk valamennyien a borsod megyei településen éltek, egymást pedig korábbról ismerték. Az áldozat 2017 júliusában a település egyik utcáján haladt, amikor találkozott a két vádlottal.

Az egyikük cigarettával kínálta, amelyet elfogadott majd néhány perc elteltével elbódult, végtagjait ugyan még tudta mozgatni, azonban beszélni már nehezére esett. Ezt kihasználva, a két elkövető egy közeli romos házba kísérte a lányt, ahol ismét cigarettára gyújtottak. Az egyikük ölelgetni kezdte a fiatalt, aki kábult állapota ellenére igyekezett eltolni magától a vádlottat, azonban egyre erőtlenebbé vált, nem tudott védekezni a többiekkel szemben. Ezt észlelve a két támadó az áldozattal többször szexuális cselekményeket végezett. Időközben a helyszínre érkezett a harmadik vádlott is, aki maga is szexuális együttlétre kényszerítette a lányt. Ezután újabb elkövető érkezett a házhoz, aki a lányt átvitte egyik társa lakásába, ahová a többiek is követték őket. Időközben a fiatal bódultsága csökkent, védekezett azonban a vádlottak egyike a száját befogta, a többiek lefogták és a házban tartózkodók közül öten ismét szexuálisan bántalmazták. Egy támadó cselekményben való részvétele nem nyert bizonyítást, ezért őt a bíróság felmentette. A lány, a vádlottak cselekményei miatt testszerte horzsolásokat, zúzódásokat szenvedett. A bíróság az elkövetőket tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak miatt mondta ki bűnösnek. A felnőttkorú vádlottak közül az egyiket tíz év, másikat kilenc év hat hónap, két vádlottat kilenc év, további két vádlottat nyolc év hat hónap fegyházbüntetésre ítélte. A fiatalkorú elkövető ellen pedig négy év szabadságvesztést szabott ki. A büntetőper, a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik. (Fotó: illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 63

Week 552

Month 1816

All 169008

Currently are 25 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions