Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HATVAN ÉV FEGYHÁZ AZ ELKÖVETŐKNEK

A Miskolci Törvényszék elsőfokú ítéletében csaknem hat évtizednyi szabadságvesztést szabott azzal a hét vádlottal szemben, akik 2017 nyarán egy Miskolchoz közeli településen marihuánás cigarettával elkábították, majd szexuálisan bántalmazták fiatalkorú lány ismerősüket. Az elkövetők és áldozatuk valamennyien a borsod megyei településen éltek, egymást pedig korábbról ismerték. Az áldozat 2017 júliusában a település egyik utcáján haladt, amikor találkozott a két vádlottal.

Az egyikük cigarettával kínálta, amelyet elfogadott majd néhány perc elteltével elbódult, végtagjait ugyan még tudta mozgatni, azonban beszélni már nehezére esett. Ezt kihasználva, a két elkövető egy közeli romos házba kísérte a lányt, ahol ismét cigarettára gyújtottak. Az egyikük ölelgetni kezdte a fiatalt, aki kábult állapota ellenére igyekezett eltolni magától a vádlottat, azonban egyre erőtlenebbé vált, nem tudott védekezni a többiekkel szemben. Ezt észlelve a két támadó az áldozattal többször szexuális cselekményeket végezett. Időközben a helyszínre érkezett a harmadik vádlott is, aki maga is szexuális együttlétre kényszerítette a lányt. Ezután újabb elkövető érkezett a házhoz, aki a lányt átvitte egyik társa lakásába, ahová a többiek is követték őket. Időközben a fiatal bódultsága csökkent, védekezett azonban a vádlottak egyike a száját befogta, a többiek lefogták és a házban tartózkodók közül öten ismét szexuálisan bántalmazták. Egy támadó cselekményben való részvétele nem nyert bizonyítást, ezért őt a bíróság felmentette. A lány, a vádlottak cselekményei miatt testszerte horzsolásokat, zúzódásokat szenvedett. A bíróság az elkövetőket tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak miatt mondta ki bűnösnek. A felnőttkorú vádlottak közül az egyiket tíz év, másikat kilenc év hat hónap, két vádlottat kilenc év, további két vádlottat nyolc év hat hónap fegyházbüntetésre ítélte. A fiatalkorú elkövető ellen pedig négy év szabadságvesztést szabott ki. A büntetőper, a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik. (Fotó: illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 40

Yesterday 59

Week 490

Month 2155

All 174650

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions