Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NAGY LÁTÓGATÓLÉTSZÁMMAL ZÁRT A MISKOLCI ÁLLATKERT

Fennállásának harmincötödik évfordulóját 2018-ban ünneplő Miskolci Állatkert és Kultúrpark az utóbbi évtized legsikeresebb évét zárta, hiszen több, mint százezer látogató kereste fel a parkot és nézte meg az állatokat. A sikeres évhez nagymértékben hozzájárult a változatos programkínálat is, mint például a különleges, sötétedés utáni rendezvények, az Állatkertek Éjszakája vagy a Halloween Est, amelyek tavaly rekordszámú látogatót vonzottak. A Miskolci Állatkert működése során különösen fontos szempont, hogy az ide látogatók minél több információval térjenek haza. Oktatási, szemléletformálási tevékenységük során, a zoopedagógiai foglalkozásokon több, mint háromezer, többségében óvodás és általános iskolás vett részt.

A nyári napközis tábort hagyományosan a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületével közösen szervezték, amelyen 2018-ban háromszáz gyermek ismerkedett meg az állatkert lakóival. A Miskolci Állatkertben a tavalyi évben kilencven új állategyed jött a világra, mint például a gyűrűsfarkú makik, a David-szarvasok, az észak-amerikai kúszósülök, a kétpúpú tevék, a lámák és a Bennett-kenguruk. Az elmúlt évben mintegy hatvan alkalommal váltak az érdeklődők a park állatainak pótszülőivé. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark munkatársai azon dolgoznak, hogy 2019-ben még több újdonsággal várják látogatóikat. (Fotók: Miskolci Állatkert)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions