Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NAGY LÁTÓGATÓLÉTSZÁMMAL ZÁRT A MISKOLCI ÁLLATKERT

Fennállásának harmincötödik évfordulóját 2018-ban ünneplő Miskolci Állatkert és Kultúrpark az utóbbi évtized legsikeresebb évét zárta, hiszen több, mint százezer látogató kereste fel a parkot és nézte meg az állatokat. A sikeres évhez nagymértékben hozzájárult a változatos programkínálat is, mint például a különleges, sötétedés utáni rendezvények, az Állatkertek Éjszakája vagy a Halloween Est, amelyek tavaly rekordszámú látogatót vonzottak. A Miskolci Állatkert működése során különösen fontos szempont, hogy az ide látogatók minél több információval térjenek haza. Oktatási, szemléletformálási tevékenységük során, a zoopedagógiai foglalkozásokon több, mint háromezer, többségében óvodás és általános iskolás vett részt.

A nyári napközis tábort hagyományosan a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületével közösen szervezték, amelyen 2018-ban háromszáz gyermek ismerkedett meg az állatkert lakóival. A Miskolci Állatkertben a tavalyi évben kilencven új állategyed jött a világra, mint például a gyűrűsfarkú makik, a David-szarvasok, az észak-amerikai kúszósülök, a kétpúpú tevék, a lámák és a Bennett-kenguruk. Az elmúlt évben mintegy hatvan alkalommal váltak az érdeklődők a park állatainak pótszülőivé. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark munkatársai azon dolgoznak, hogy 2019-ben még több újdonsággal várják látogatóikat. (Fotók: Miskolci Állatkert)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 145

Yesterday 153

Week 699

Month 3448

All 192400

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions