Vivid - VirtueMart Template
Warning: getimagesize(kepek/2019/01/vallalkozok3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

GloboTV

SZERENCSI VÁLLALKOZÓKAT KÖSZÖNTÖTTEK

Szerencs Város Önkormányzata január 4-én újévi fogadással köszöntötte a helyi vállalkozókat a Rákóczi-vár színháztermében. Az eseményen a településen bejegyzett, helyi adót fizető cégek képviselői vettek részt. A megjelenteket Nyíri Tibor, Szerencs polgármestere köszöntötte, aki örömét fejezte ki, hogy a vállalkozások ilyen szép számmal vannak jelen a település életében. Hozzátette azt, hogy jelen pillanatban Szerencsen ezerhatszáz kis- és középvállalkozás található, amelyeknek jó gazdasági lehetőségei vannak.

A település első embere a helyi vállalkozások képviselőinek figyelmét az egyetértésre, a békességre, a partnerségre, a sikerre és a tiszta öntudatra hívta fel. A köszöntő beszéd után Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő szólt a jelenlévőkhöz, aki köszönetet mondott a helyi adófizető cégek képviselőinek a példamutató befizetéseiért. Az esemény folytatásaként Zsédenyi Adrienn lépett a színpadra, akik közismert slágereivel szórakoztatta a meghívott vendégeket. Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szólt a kamara munkájáról. Örömét fejezte ki, hogy köszöntése alkalmával mindig egy olyan összetartó közösséget lát, ahol jól érzik magukat, intézményvezetők és vállalkozók. Végül fontos elemekre hívta fel az elnök a jelenlévők figyelmét, hiszen fontos szerepet jelent a napi gyakorlatokban a digitalizáció és robotizáció, amely a jövő vállalkozásait hivatott erősíteni.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 162

Yesterday 153

Week 716

Month 3465

All 192417

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions