Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TARTÓS BARÁTSÁG A KÖZÚTON

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetvédelmi Bizottság és a Kerékpáros Miskolc Egyesület közös szervezésében TÁVOLSÁG – tartós barátság címmel tartottak sajtótájékoztatót április 8-án, a miskolci MVK Zrt. telephelyén. A tájékoztatón Kunhalmi Zoltán, a Kerékpáros Miskolc Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki egy prezentáció keretein belül mutatta be a megfelelő oldaltávolság megtartását egy személygépjármű és kerékpáros között a közutakon.

A kampány célja, hogy a beleseteket és a veszélyeztetéseket megelőzzék, valamint oldják a kerékpározástól való félelmet. Lovassyné Németh Mária rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára elmondta azt, hogy április 8-val tíz ÉMKK és tíz darab MVK autóbusz gurul ki azokra a szakaszokra: Miskolc – Ózd, Miskolc – Encs és Miskolc – Tiszaújváros, ahol a legveszélyeztetebbek a biciklisek. Azt is megtudhatták a résztvevők, hogy egy olyan szerkezetet is kifejlesztettek a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Intézetben, amely menetközben méri a kerékpár mellett elhaladó járművek számát és oldaltávolságát. Ezután a telephelyen gyakorlati bemutató következett, ahol személyesen is megtapasztalhatták a bátor jelentkezők milyen érzés az, amikor egy autóbusz másfél méter, egy méter és ötven centiméter oldaltávolságban halad egy biciklis mellett.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 32 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions