Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TARTÓS BARÁTSÁG A KÖZÚTON

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetvédelmi Bizottság és a Kerékpáros Miskolc Egyesület közös szervezésében TÁVOLSÁG – tartós barátság címmel tartottak sajtótájékoztatót április 8-án, a miskolci MVK Zrt. telephelyén. A tájékoztatón Kunhalmi Zoltán, a Kerékpáros Miskolc Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki egy prezentáció keretein belül mutatta be a megfelelő oldaltávolság megtartását egy személygépjármű és kerékpáros között a közutakon.

A kampány célja, hogy a beleseteket és a veszélyeztetéseket megelőzzék, valamint oldják a kerékpározástól való félelmet. Lovassyné Németh Mária rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára elmondta azt, hogy április 8-val tíz ÉMKK és tíz darab MVK autóbusz gurul ki azokra a szakaszokra: Miskolc – Ózd, Miskolc – Encs és Miskolc – Tiszaújváros, ahol a legveszélyeztetebbek a biciklisek. Azt is megtudhatták a résztvevők, hogy egy olyan szerkezetet is kifejlesztettek a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Intézetben, amely menetközben méri a kerékpár mellett elhaladó járművek számát és oldaltávolságát. Ezután a telephelyen gyakorlati bemutató következett, ahol személyesen is megtapasztalhatták a bátor jelentkezők milyen érzés az, amikor egy autóbusz másfél méter, egy méter és ötven centiméter oldaltávolságban halad egy biciklis mellett.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 81

Week 299

Month 1098

All 161632

Currently are 36 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions