Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SZABÁLYSZEGÉSEK A KÖZUTAKON

A civil rendőrautókba telepített kamerákkal azonnal rövidre lehet zárni a szabályszegéseket. Miskolcon például a vezetés közbeni telefonálások, záróvonal átlépések mellett súlyos törvénysértés is történt, amit kamera is rögzített. A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén, a kamerafelvételek alapján idén márciusban összesen harmincegy alkalommal intézkedtek a járőrök.

A legtöbb esetben a vezetés közbeni telefonálás, záróvonal átlépése, elsőbbségi szabályok megsértése, irányjelzés elmulasztása miatt, vagy éppen a rakomány nem megfelelő rögzítése miatt állították meg a járművezetőket. A kamerák elsődleges célja a szabályszegők kiemelése a forgalomból, hiszen előfordult olyan eset is, hogy egy autós a járdára is felhajtott, a piroson átment és majdnem elütött egy babakocsit toló nőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartjuk a szabályokat.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 7

Yesterday 81

Week 303

Month 1102

All 161636

Currently are 22 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions