Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Időjárás előrejelzés holnap estig Szerencs térségére

 Holnap változóan felhős időre számíthatunk. A Kárpát-medencét egyelőre elkerülik a légköri frontok. Csendes, hideg téli időre számíthatunk. Az előttünk álló éjszaka eleinte gyakran erősen megnövekszik, majd felszakadozik a felhőzet. Hószállingózás, szitálás helyenként előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában -4 fokig csökken a hőmérséklet.

Holnap napközben többször megnövekszik a felhőzet, de több-kevesebb napsütés is várható. Csapadéknak kicsi az esélye. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Délutánra 3 fokig emelkedik a hőmérséklet. Fronthatás nincsen térségünkben. Hétfőtől péntekig változékony időre van kilátás. A rövidebb napos periódusok mellett gyakran lesz erősen felhős vagy borult az ég, és helyenként, kedden-szerdán pedig többfelé számítani lehet csapadékra: havazás, havas eső, eső egyaránt előfordul. A hőmérséklet lényegesen nem változik. Már jól észrevehetően hosszabbodnak a nappalok mostanában, nagyjából 3 percet minden egyes nap.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 65

Yesterday 103

Week 372

Month 1104

All 166188

Currently are 21 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions