Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Időjárás előrejelzés holnap estig Szerencs térségére

 Holnap már napos időszakok is várhatók. A Kárpát-medencét szombat estig nem érik el légköri frontok. Nem túl nedves, továbbra is hideg levegő áramlik térségünk fölé. Az éjjeli órákban még többnyire erősen felhős lesz az ég. Helyenként gyenge havazás, hószállingózás is előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában -3 fokig csökken a hőmérséklet. Holnap délelőtt felszakadozik a felhőzet, és bár napközben is sok lesz a felhő, hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. Csapadékra nem kell számítani. Az északi szél gyenge vagy mérsékelt marad.

Délutánra 2 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hidegfronti hatás van térségünkben. Vasárnap gyengén és közepesen felhős területek, illetve időszakok egyaránt lesznek. Csapadék nem valószínű. A jövő hét elején és közepén is változékony időre van kilátás. Gyakran lesz erősen felhős az ég, és kedden szórványosan, szerdán pedig több helyütt is számítani lehet havazásra, havas esőre. A fagyos éjszakák után nappal 3-5 fokig melegszik a levegő.

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 40

Yesterday 84

Week 124

Month 1797

All 133884

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions