Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TOVÁBBKÉPZÉSI KONFERENCIÁN AZ ÓVÓNŐK

Az Oktatási Hivatal szervezésében óvónő továbbképző konferenciát tartottak „Kisgyermekkori nevelés támogatása” címmel szeptember 26-án, Miskolcon, a Megyeházán. A díszterem hamar nagyszámú hallgatósággal népesedett be, akiket Ragályiné Hajdú Zsuzsa, a miskolci Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője üdvözölt.  


Ezután Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke tartotta meg beszédét, aki szerint a gyermekek életkori sajátosságait figyelembe véve kell megvalósítani mindent, amely velük kapcsolatos. Ehhez azonban elhivatottságra és komoly szakmai tudásra van szükség, hiszen megyénkben magas a rossz helyzetben élő gyerekek aránya. Az uniós támogatású, kiemelt fontosságú projekt célja a hátrányos- és halmozottan hátrányos gyerekek esélyegyenlőségének, felzárkóztatásának a segítése. A folytatásban Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások főosztályvezetője tartotta meg előadását, amelyben az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban szereplő projektek tervezéséről és megvalósításáról esett szó. Ezt követően a pályázat részleteit ismertették az előadók. 

 

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 91

Week 584

Month 2257

All 134344

Currently are 18 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions