Vivid - VirtueMart Template
Warning: getimagesize(kepek/2017/09/24/voros6.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468 Warning: getimagesize(kepek/2017/09/24/voros7.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

GloboTV

A VÖRÖSKERESZT ADOMÁNYA A MEGYASZÓI JÉGKÁROSULTAKNAK

A Magyar Vöröskereszt szeptember 25-én közel tizenhárom millió forintos adománnyal érkezett Megyaszóra. Ebből a felajánlásból a júniusi jégverés során megkárosodott negyven ház tetőszerkezetét újítják majd fel. 

 

 

A nyári, június 21-ei pusztító jégeső dátuma fekete napként vonult be a Megyaszón élő emberek életébe. Ezen a napon, a községben élő embereknek az életük munkája, vagyis az otthonuk semmisült meg pillanatok alatt. Megyaszó 767 lakóházából közel 537 sérült meg. Az ötvenes években épült házakban először a jég tett hatalmas károkat majd a tető nélkül maradt épületekre zúduló eső és elolvadó jég nehezítette még tovább a helyzetet. A településen élőket a segélyszervezetek folyamatosan adományokkal segítik a rászorulókat. Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnöke elmondta azt, hogy elsősorban azoknak a bajbajutottaknak segítettek, akiknek nem volt lakásbiztosításuk és más forrásból nem tudták rendbe hozni az otthonukat. 

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 91

Week 584

Month 2257

All 134344

Currently are 17 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions