Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HALÁLLAL VÉGZŐDÖTT A FIGYELMETLENSÉG A 37-ESEN

Halálos baleset történt a 37-es számú főúton, Szegi közelében, augusztus 7-én. A Subaru Legacy típusú személygépjármű egy bekötő földútról akart kihajtani a főútra, azonban a helyszínen szerzett információk szerint a sofőr figyelmetlensége miatt nem adta meg a Sárospatak felől Szerencs irányába szabályosan közlekedő Opelnek az elsőbbséget.

 

Ennek következtében a kisbusz sofőrje nekiütközött a Subaru oldalának, ami a főúton maradt, az Opel viszont letért a menetirány szerinti bal oldali vízelvezető árokba, ahol egy fának csapódva állt meg. A szerencsétlenség során a személygépjármű vezetője a helyszínen azonnal elhunyt, utasát a mentők a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállították. Az kisbuszban személyi sérülés nem történt. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 90

Week 54

Month 1727

All 133814

Currently are 45 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions