Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FŐSZEREPBEN A LAPCSÁNKA

Van aki tócsniként, van aki mackóként, de olyan is van, aki éppen cicegeként ismeri a reszelt nyers krumplival és liszttel készült zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi ételt. "Aki viszont jó lapcsánkát akar enni, annak Nyírcsaholyba kell mennie."

 

Nem véletlenül ez a szlogenje a népszerű Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község nyári programjának, ugyanis a Lapcsánkafesztivál résztvevői tökös, tejfölös, kapros, cukkinis és még számos különleges fűszerezésű lapcsánkával várják a térség híres ételéről elnevezett rendezvény látogatóit a településre, augusztus 6-án. A nyírcsaholyi gasztronómiai csoda nemcsak a felnőttek, de a gyerekek nagy kedvence is, hiszen a fiatalabb generáció a nagyszülőktől lesik el a titkos recepteket, ami alapján elkészíthetik ezt az egyszerű, de mégis ínycsiklandóan finom ételt. Az eseményre a hőség ellenére is rengetegen jöttek el, hiszen ki akarna kimaradni egy olyan falunapból, ahová már a kellemes illatok is mágnesként vonzzák a község központjába a szomszédos településeken élőket is?! A kilencedik alkalommal megrendezett esemény középpontjában idén is a lapcsánka állt, de a gasztronómia mellett helyet kaptak a színes, kulturális műsorok is.

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 90

Week 54

Month 1727

All 133814

Currently are 46 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions