Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ROAD SHOW A MAGYAR BOR NÉPSZERŰSÍTÉSÉÉRT

Első alkalommal szervezett a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa július 6-án Bor Road Show-t a tokaji Paulay Ede színházban, amelynek az elkövetkezendő időszakban még hat állomása lesz. Az esemény célja az volt, hogy a hazai szőlő- és Bortermelőknek, a vendéglátásban és borturizmusban dolgozó szakembereknek lehetőséget teremtettek a borászoknak a párbeszédre és ezzel teret adott a szakmaközi egyeztetésre és közös stratégia megalkotására is.

„Elit borszalon” létrehozásával, borválogatással és országjárással népszerűsíti a magyar nedűket Magyarországon és külföldön a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Turisztikai Ügynökség. A road show-val hat helyszínre látogatnak el és huszonkét borvidéket érintenek, amelynek első helyszíne Tokaj volt, mivel a bor szempontjából ez emblematikus. A turisztikai szakemberek az elmúlt időszakban sokat dolgoztak a bor marketing értékpiramis kidolgozásán, amelynek az élén a Tokaji Aszú áll. A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa – borászoknak indítanak szakmai rendezvénysorozatot hat borrégióban. A bor- és gasztromarketing július 1-jétől került teljesen új alapokra, a turisztikai ügynökségen belül pedig külön osztály jött létre erre a feladatra.

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 90

Week 54

Month 1727

All 133814

Currently are 73 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions