Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS SZEGI HATÁRÁBAN

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Szegi és Bodrogkisfalud között. A helyszínen szerzett elsődleges információk szerint július 5-én 15 óra körül a 37-es számú főút, 41-es kilométerszelvényénél Bodrogkisfalud mellett két tehergépkocsi ütközött össze frontálisan.

A nyerges vontató Szerencs felől Sátoraljaújhely irányába közlekedett, míg a piros kistehergépjármű Sátoraljaújhely irányából haladt Szerencs felé, azonban eddig tisztázatlan körülmények között karamboloztak, amelynek következtében a kamion az úttesten keresztbe fordult, a másik gépjármű pedig a mély vízelvezető árokban állt meg. A balesetben egy fekete Mercedes típusú személygépjármű sofőrje is érintett volt, azonban a vizsgálatok után derül ki pontosan a felelőssége. A balesetben egy ember könnyebben, a másik pedig súlyos életveszélyesen sérült meg, akit állapota stabilizálása után mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 90

Week 54

Month 1727

All 133814

Currently are 74 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions