Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

ITTASAN FENYEGETTE KÉSSEL A VOLT ÉLETTÁRSÁT

A Kazincbarcikai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, aki gyermeke látogatása kapcsán megjelent volt élettársánál, majd a nőt megverte, késsel fenyegette és a kutyáját megszúrta. A megállapított tényállás szerint a vádlott egy ismerősével 2023 szeptemberében ittas állapotban megjelent volt élettársa edelényi otthonában abból a célból, hogy közös gyermeküket meglátogassa. A sértett a gyermeket kivitte a ház elé, a vádlottnak odaadta, aki azonban ittasságából fakadóan egyensúlyát elvesztette, a gyermek kiesett a kezéből, de őt az anyának sikerült elkapnia. Miután a sértett kifejezésre juttatta, hogy élettársi kapcsolatukat a vádlott italozó életmódja miatt nem kívánja folytatni, a férfi dühbe gurult és kétszer arcon ütötte a nőt, aki bemenekült a gyermekkel házuk udvarára.

A vádlott azonban követte őket, a sértettet a földre lökte és több alkalommal megrúgta. A sértett kiabálását meghallották a házban tartózkodó hozzátartozók, egyikük felszólította a vádlottat a cselekmény abbahagyására, aki azonban kést rántott és fenyegetően megindult a ház bejárati ajtajának irányába. Ezt látva a családtagok ijedtükben bezárták az ajtót, amit a terhelt fenyegetések közepette többször megütött, megrúgott, de mivel bejutni nem tudott, dühében a nála lévő késsel beleszúrt az udvaron lévő kutyába.

Időközben a sértett a szomszédos házba menekült a gyermekkel, de a vádlott utánuk ment, egy pohárral megdobta a nőt, majd a késsel fenyegette és többször fejen ütötte. Ezt követően az egyik családtag elvette a gyermeket a sértettől, majd a vádlott édesanyja is a helyszínre érkezett, aki kivette a kést a terhelt kezéből és elvezette őt.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlott a kutyának erős vérzéssel járó sérülést okozott, életét az állatorvos azonnali beavatkozása mentette meg.

A járásbíróság a vádlottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, állatkínzás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt 1 év 6 hónap, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki.

A büntetővégzés jogerős.

Forrás: Miskolci Törvényszék

Fotó: Illusztráció

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 141

Yesterday 439

Week 1479

Month 27998

All 809814

Currently are 104 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions