Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

INGYENES TÜDŐSZŰRÉS MÁDON

Október 7-től egy héten át ingyenes tüdőszűrést biztosítanak Mádon, hogy a helyi lakosok könnyen és gyorsan hozzáférhessenek ehhez az életmentő vizsgálathoz. A szűrés a 40 év feletti lakosok és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők számára ingyenes. Az eseményt a helyi önkormányzat és az egészségügyi szolgáltatók közösen szervezik, hogy elősegítsék a tüdőbetegségek korai felismerését és megelőzését.
Miért fontos a tüdőszűrés?
A tüdőszűrés kiemelten fontos, mivel számos tüdőbetegség, köztük a tüdőrák és a tuberkulózis, korai stádiumban gyakran tünetmentes. A rendszeres szűrés lehetővé teszi ezeknek a betegségeknek a korai felismerését, ami jelentősen növeli a gyógyulás esélyét. Az ingyenes szűrés különösen fontos azok számára, akiknek nincs lehetőségük rendszeresen orvoshoz járni.


A szűrésre a Mád központjában felállított mobil szűrőállomáson kerül sor, ahol a helyi lakosok előzetes bejelentkezés nélkül is részt vehetnek a vizsgálaton hétfőtől péntekig naponta délelőtt 9 és délután 1 óra között. A szűrés gyors és fájdalommentes, mindössze néhány percet vesz igénybe. Az eredményeket a helyszínen kiértékelik, és szükség esetén további vizsgálatokat javasolnak.
Az ingyenes tüdőszűrés megszervezése a helyiek összefogásának eredménye. Az önkormányzat és az egészségügyi szolgáltatók mellett számos önkéntes is részt vesz a program lebonyolításában, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a fontos szolgáltatás. A szervezők remélik, hogy a szűrés hozzájárul a helyi lakosok egészségének javításához és a tüdőbetegségek megelőzéséhez.
Az érdeklődők a helyi önkormányzat honlapján és a közösségi médiában találhatnak további információkat a szűrés pontos helyszínéről és időpontjáról. A szervezők mindenkit bátorítanak, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, és vegyenek részt a szűrésen, hiszen az egészség a legfontosabb.

 

Forrás

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 309

Yesterday 439

Week 1647

Month 28166

All 809982

Currently are 218 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions