Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TÖRTÉNELMI LÉPTÉKŰ FEJLESZTÉSEK TOKAJBAN: KONCZ ZSÓFIA BEJELENTÉSE

Tokaj városában nagyszabású fejlesztések zajlanak, amelyek célja a belváros teljes megújítása és a térség turisztikai vonzerejének növelése. Koncz Zsófia, a családokért felelős államtitkár és a térség országgyűlési képviselője október 5-én, a Tokaji Szüreti Napok ünnepélyes megnyitóján jelentette be a fejlesztéseket.
A fejlesztések célja, hogy Tokaj-Hegyalja térsége Magyarország harmadik leglátogatottabb turisztikai célpontjává váljon. Koncz Zsófia hangsúlyozta, hogy a térség turisztikai vonzerejének növeléséhez nemcsak az itt élő emberekre, hanem a borvidéken készülő csodálatos borokra is szükség van

. A fejlesztések révén a város és környéke még vonzóbbá válik a turisták számára, ami hosszú távon hozzájárul a helyi gazdaság fellendüléséhez és a közösség jólétéhez.
A Tokaji Szüreti Napok a világörökségi borvidék legrégebbi rendezvénye, amely több mint kilencvenéves múltra tekint vissza. Az ünnepélyes megnyitón a térség településeinek vezetői jelképesen összeadták azt a szőlőt, amelyből tavaszra elkészül a Polgármesterek bora. Ez a bor kizárólag reprezentatív célokat szolgál, és kereskedelmi forgalomban nem kapható. A rendezvény célja, hogy bemutassa a térség gazdag kulturális és borászati hagyományait, valamint erősítse a helyi közösség összetartását.
Programok és események
A Tokaji Szüreti Napok keretében számos program várja a látogatókat. Szombat este Korda György és Balázs Klári ad koncertet a Fesztiválkatlan nagyszínpadán, amely minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart számot. Vasárnap a családosokat várják Tokajba koncertekkel, népi bemutatókkal és bábszínházi előadással. A rendezvény célja, hogy minden korosztály számára szórakoztató és tartalmas programokat kínáljon, miközben bemutatja a térség kulturális és gasztronómiai értékeit.
A fejlesztések és a rendezvények célja, hogy Tokaj-Hegyalja térsége még vonzóbbá váljon a turisták számára, és tovább erősítse a helyi közösség összetartását. A városvezetés és a helyi lakosok remélik, hogy a fejlesztések hosszú távon is hozzájárulnak a térség fejlődéséhez és jólétéhez. A fejlesztések révén Tokaj nemcsak Magyarország, hanem a nemzetközi turizmus térképén is kiemelt helyet foglalhat el.
A Tokajban zajló fejlesztések és a Tokaji Szüreti Napok rendezvényei egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy a térség még vonzóbbá váljon a turisták számára. A helyi közösség összefogása és a fejlesztések iránti elkötelezettség biztosítja, hogy Tokaj-Hegyalja hosszú távon is sikeres és virágzó régió maradjon.

 

 

Forrás 

Fotó : Vajda János

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 26

Yesterday 4868

Week 4894

Month 18991

All 800807

Currently are 166 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions