Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

SZÜRETI MULATSÁG BOGÁCSON: BOROK, HAGYOMÁNYOK ÉS SZÓRAKOZÁS

2024-es Szüreti Mulatságot szeptember 21-én rendezik meg Bogácson, amely egy igazán különleges esemény a helyiek és a látogatók számára egyaránt. Az ünnepség során a résztvevők betekintést nyerhetnek a szőlészet és borászat hagyományaiba, miközben élvezhetik a zamatos borokat és a jó hangulatot.
Az esemény egyik fő vonzereje a bogácsi szőlőhegy terméséből készült tüzes borok kóstolása, amelyeket a riolittufába vájt, kiváló mikroklímájú pincékben érleltek.

A bogácsi pincesorok évszázados múltra tekintenek vissza, így a látogatók nemcsak a borok ízét, hanem a borászat történelmét is megismerhetik.
A mulatság programjai között szerepelnek különféle kulturális és szórakoztató események is. Fellép többek között a Bestiák, Csonka András és a Johnny and the Cash trió, akik garantálják a jó hangulatot és a szórakozást. Emellett kézműves vásár, Viola Alkotóműhely és Népi játszószínház, valamint íjászati bemutató is várja a legkisebbeket.
A Naplövő Egyesület szervezésében lehetőség nyílik a rovásírás megismerésére is, ami egy különleges élményt nyújt az érdeklődők számára. Az egész napos programok során minden korosztály megtalálhatja a számára legérdekesebb és legszórakoztatóbb tevékenységet.
Összességében a bogácsi Szüreti Mulatság egy olyan esemény, amely nemcsak a borok szerelmeseinek, hanem a családoknak és a kultúra iránt érdeklődőknek is felejthetetlen élményt nyújt. Ha szeretnél egy napot eltölteni jó társaságban, finom borokkal és változatos programokkal, akkor mindenképpen látogass el Bogácsra szeptember 21-én

 

Forrás

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 351

Yesterday 912

Week 5171

Month 21264

All 773218

Currently are 85 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions