Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

SZVSE LABDARÚGÓ FELNŐTT CSAPATÁNAK FELKÉSZÜLÉSE A KÖVETKEZŐ SZEZONRA

A korábbi sikerek után a következő szezonra készül a Szerencs Város Sportegyesület labdarúgó felnőtt csapata. A Szerencs Város Sportegyesület labdarúgó felnőtt csapata lett a legjobb a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei II. osztályú labdarúgóbajnokság Kelet csoportjában, akik kimagasló eredménnyel zárták a 2023/2024-es szezont az élen végezve. A nagyszerű teljesítmény után tovább folytatták a munkájukat, ezért Szerencs VSE labdarúgó felnőtt csapata nyári felkészülést tartott, hogy a következő szezon kihívásait is sikeresen tudják megugrani.

Az idei nyári felkészülésről a szerencsi foci pályán Nagy László, a Szerencs VSE labdarúgó felnőtt csapatvezető edzője nyilatkozott. Elmondása szerint minden egyes csapattag igyekezett magából kihozni a maximumot az edzések alatt emiatt, nem volt túl sok pihenő idejük.

Majd említést tett arról, hogy a csapat tagjait nagyjából ugyanazok a játékosok alkotják, azonban hat új játékost igazoltak. Továbbá hozzá tette, hogy a felkészülési mérkőzések során egy újonnan igazolt sárospataki játékos bokaszalag sérülést szenvedett, ezért rá nem számíthatnak a csapattársak legalább októberig. Ezen kívül vannak felépülő játékosok is, például Buri Attila és Berecz László, akik támogatásával megújult erővel mérkőzhet meg a csapat a következő bajnoki megmérettetésen.

Az edző kiemelte, hogy Szerencs Város Önkormányzata az egyetlen támogatójuk, akinek köszönetét fejezte ki, ugyanis minden feltételt igyekeznek biztosítani ahhoz, hogy Szerencs városának egy megyei első osztályú csapata legyen. Ehhez adott a nagyméretű műfüves foci pálya világítással kiépítve, ezen kívül még van két élő füves pályájuk. Ezután elárulta, hogy újítások, valamint szemléletváltások történtek annak érdekében, hogy magasabb osztályba tudtak lépni.

Szerencs Város Sportegyesület labdarúgó felnőtt csapata abban reménykedik, hogy sikerül megtartani jelenlegi pozíciójukat, valamint még jobb eredményeket érhetnek majd el a következő szezonban, illetve, hogy újabb dicsőséget szerezhetnek Szerencs városának.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 961

Yesterday 2462

Week 6388

Month 15884

All 767838

Currently are 144 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions