Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

RABLÁS MIATT KÖRÖZTÉK A 13 ÉVES MISKOLCI KISLÁNYT

Alig töltötte be a 13. életévét a miskolci kislány, de máris rablás miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot.
Rublinszki Vanda Melisszának már van némi rendőrségi múltja. A Police.hu honlapján július második felében és augusztus elején is eltűnés miatt keresték, de mindkétszer előkerült. Sajószentpéteren kívül megfordult például Kazincbarcikán és Miskolcon, a Szentpéteri kapunál található Tescónál is.


A közösségi médiában három nappal ezelőtt jelent meg egy bejegyzés, amely szerint Rublinszki Vanda Melissza ellen elfogatóparancsot adtak ki. Információink szerint a körözést már augusztus 22-én kiadták, de pénteken a Police.hu-n már nem volt megtalálható a körözés elrendelése. Jelenleg hat miskolci születésű nőt köröznek rablás miatt, de Melissza nincs köztük, így valószínűleg már elfogták.
Amikor az elfogatóparancsot olvasták, sokan először azt hitték, hogy eltűnés miatt keresik a kislányt, csak később vették észre, hogy rablás miatt körözik. Információink szerint a kislány egy miskolci intézetből szökött meg júliusban és augusztusban is. Sajnos egyre gyakoribb, hogy a kiskorúak, köztük lányok is, fiatal korban kerülnek összeütközésbe a törvénnyel. A 13 éves kor és a rablás bűncselekménye azonban mindenkit megdöbbentett. A lopás már megszokottabb, bár az sem elfogadható, de a rablás sokkal súlyosabb bűncselekmény.
A rablás jogi meghatározása szerint az követ el rablást, aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy erőszakot alkalmaz, az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetést használ, vagy az áldozatot öntudatlan vagy védekezésre képtelen állapotba helyezi.

 

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 585

Yesterday 913

Week 2356

Month 18449

All 770403

Currently are 90 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions