Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

KITÜNTETÉSEK A VÁRMEGYEI POLGÁRŐR NAPON

23. alaklommal rendezték meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr napot Encsen a Millenium Parkban július 27-én. Az esemény a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség szervezésével jött létre. A rendezvény megnyitóval kezdődött, ahol köszöntötték a polgárőröket, a hozzátartozóikat, és a meghívott vendégeket, valamint az érdeklődőket. Elsőként Mikola Gergely, Encs város polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket, aki kiemelte, hogy nagy megtiszteltetés az, hogy idén először Encsen szervezték a meg a Polgárőr napot.

Majd megköszönte Szemán Ákosnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének, hogy felkérte a település vezetőjét az esemény helyszínének biztosítására. Majd Hörcsik Richárd, országgyűlési képviselő lépett a mikrofonhoz, aki beszédében kiemelte, hogy a polgárőrök kimagasló munkát végeznek a saját településükön élők biztonságának érdekében, amelyért köszönetét fejezte ki a rendezvényen résztvevőknek.

Ezután Miskolczi István ezredes, rendőrségi tanácsos, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőr főkapitányság – bűnügyi rendőr főkapitány helyettese vette át a szót, aki elismerően szólt a polgárőrök munkájáról, majd megköszönte az elmúlt években a rendőrséggel való jó együttműködést. Ezt követően Mikola Gergely, Encs polgármestere, Bratu Ferenc, az Abaújdevecseri Polgárőr Egyesület elnöke és Tóth László, Encs Város Polgárőr Egyesületének elnöke a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség csapatzászlójára felkötötték a település zászlaját.

A köszöntő beszédek végén dr. Szemán Ákos, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke szólt a közönséghez. Beszédében kihangsúlyozta, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség a Polgárőrség zászlós hajója, 216 egyesülettel rendelkezik, amelynek 3300 tagja van, akik 1 millió szolgálati órával járulnak hozzá Magyarország településeinek közrendjéhez és közbiztonságához. Hozzátette, hogy ezek az országos adatok kimagaslóak. Szemán Ákos arról is szólt, hogy idén februártól új feladatok és lehetőségek jelentek meg az államhatár védelméről és az illegális migráció megakadályozásáról, a célokkal összefüggően kép- és hangfelvételek készítéséről. A vármegyei polgárőr szövetség elnöke köszönetet mondott Magyarország Kormányának a támogatásért.

Szatmári Gyula Emlékplakett kitüntetésben részesült Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és Karl Márton, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Polgárőr Szövetség alelnöke. Szemán Ákos, a vármegyei polgárőr szövetség elnöke elismeréseket adott át azoknak, akik szabadidejük terhére védték településük közbiztonságát. A díjátadó ünnepség után színes programokkal szórakoztatták a közönséget.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 159

Yesterday 1238

Week 159

Month 9655

All 761609

Currently are 63 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions