Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

DIÁKMUNKÁSOK BODROGKERESZTÚRBAN

Diákmunkában vettek részt a középiskolások Bodrogkeresztúrban, júliusban és augusztusban. A nyári munkát ötödik alkalommal szervezte meg a Bodrogkeresztúri Közös Önkormányzati Hivatal. A feladatokat a település több helyszínén végezték el a tanulók.

A programban résztvevő diákok többnyire 16-tól 18 éves korig próbálták ki magukat különböző feladatokban. Legfőképpen a vendéglátás területein, például a szobaasszonyi tevékenységekben vagy kertészeti munkákban szereztek tapasztalatot. Ezen kívül a helyi könyvtárban könyveket rendszereztek. A diákok nem csak a pénzkereseti lehetőség miatt vállalták el a nyári munkát, hanem, azért mert szerették volna betekintést nyerni azokban a foglalkozásokba, amelyekkel munkatapasztalatot szerezhetnek a középiskolás tanulmányaik elvégzése alatt. Ezen kívül a közösség összekovácsoló ereje is fontos volt a tanulóknak, amely megalapozta a munka jó hangulatát. A szünidei munka utolsó napján lecsót készítettek a fiatalok, a Bodrog folyó partján. Ezzel ünnepelték meg a közösen elvégzett munkát. Emellett suppozhattak vagy horgászhattak is program résztvevői. A Keresztúri Piknik elnevezésű programban várták a település lakosságát is. Majd a napot egy zenés, táncos mulatsággal zárták, ahol a szórakozásé volt a főszerep.

A középsikolások többsége jövőre is szeretne diákmunkát vállalni azért, hogy egy kis zsebpénzt gyűjtsenek, valamint élményekben gazdag munkatapasztalatot szerezzenek a következő nyári szünetben is.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 159

Yesterday 1238

Week 159

Month 9655

All 761609

Currently are 75 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions