Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

MEGSZÁLLOTT BIRKÓZÓK BEKECSEN

Hagyományszerűen, idén ötödik alkalommal szervezte meg a Bekecsi Birkózó Club edzőtáborát a Bekecsi Sportcsarnokban július 15. és 19. között. A szünidei programban héttől tizenkét éves korosztály vett részt, akik java részt helyiek voltak, de érkeztek a környékbéli településekről is, mint Szerencsről, Legyesbényéről, Mezőzomborról, valamint volt egy-két miskolci vendégjátékos, akik a DVTK Sportegyesülelet erősítették. A napközis tábort Repka Attila olimpiai bajnok vezetésével és a megyaszói Harangod-Mag Kft. támogatásával valósították meg a teherbíró csemeték nagy örömére.

Az ifjú harcosok, nem akárkiktől sajátíthatták el a különböző gyakorlatokat, mint Repka Attila tanítványaitól, Szabó Máté és Bacsó Alex többszörös, országos birkózó bajnokoktól. A szívós gyerkőcök megtanulhattak többféle fogást, kötést, és dobást az öt nap alatt. Mindennap két tréninget tartottak, viszont az elszánt kis lurkók nagyon komolyan vették a megpróbáltatásokat.

A kis diákok elmondták, hogy miért kezdtek el birkózni. Úgy érezték, hogy ki akartak próbálni valamilyen testmozgást az iskolai tanulmányaik mellett, illetve olyan közösségbe szerettek volna járni, ahol a közös érdeklődési körüknek megfelelően, hasonló barátokat szerezhetnek. Repovszki Luca és Morvai Zsombor birkózók kiemelték, hogy szintén ezért vágtak bele ebbe a sportágba, akik azóta már említésre méltó eredményeket szereztek.

Az oktatók szigorúan és következetesen léptek fel az edzések alatt, amelyet mindenki határozottan látott és érzékelt. Ugyanakkor muszáj volt alkalmazni ezt a magatartási formát, az ifjonc birkózók sikeres pályafutásuk érdekében, hiszen szorgalom és kemény munka nélkül képtelenség jó teljesítmény nyújtani a versenyeken. Ennek ellenére a gyerekek szűnni nem akaró elszántsággal és kitartással vették az akadályokat. Minden álmuk az, hogy elinduljanak a különféle próbatételeken, ahol majd felkerülnek a dobogó valamelyik fokára, de legfőképp a csúcsára.

A Bekecsi Birkózó Club abban bízik, hogy a fiatal sportolók közül, számos élversenyzőt nevelnek ki országos és nemzetközi versenyekre, valamint, olimpiai bajnokságra. Azonban elsődleges nézőpontjuk, hogy egészséges, sportszerető felnőttek váljanak az egyesület növendékeiből.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 386

Yesterday 1576

Week 7338

Month 7937

All 759891

Currently are 63 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions