Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG NYÁR SZERENCSEN

Élmény dús rendezvényekkel várja a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár a szerencsi és a településre látogatókat július 26-tól augusztus 31-ig. A változatos programok több helyszínen jönnek létre, mint a Szerencsi Rákóczi-vár udvarán és az Árkád teremben, továbbá a Munkás Szent József római katolikus templomban, ezen kívül Ondon is. Az érdeklődők ingyenesen, valamint belépő díj ellenében vehetnek részt a találkozó színterein.

Többek között szerencsi vagy Szerencshez kötődő rock-, blues- és metálzenekarok élő koncertjei teremtik meg a jó hangulatot az elkövetkezendő hat hétben a Rákóczi –vár udvarán. A Péntek Esti Lazulás programsorozat alatt a Lelki Terror, Négykézláb, Rudolf Akusztik, Mérföldkő, Debreceni Retronome, CC116 zenekarok élő koncertjei szórakoztatják a közönséget. Mindemellett a művelődési központ színvonalas közösségépítő tartalmakat is kínál, mint a Nyárközepi Ultiverseny. Újra elérkezik hazánk legsokszínűbb művészeti fesztiválja augusztus 9. és 19. között. Ezért a résztvevők ellátogathatnak a Zempléni fesztivál egyik káprázatos műsorszámára, a Budafoki Dohnányi Zenekar előadására a Szerencsi Rákóczi-vár udvarába augusztus 11-én. Az esemény részét képezi a tájvani Tajpeji Filharmónia Kamarakórusa, akiket a Munkás Szent József római katolikus templomban hallhatnak vendégek.

Ond Vezér Napját augusztus 17-én tervezik megvalósítani, Ond központjában. Az Államalapító Szent István És Az Újkenyér Ünnepét augusztus 19-én tartják meg, amelyen megemlékezés, kenyérszentelés és koszorúzás lesz. A találkozón közreműködik Karády István előadóművész. Aznap este, az ünnepi műsort az Erdélyből érkező Bekecs Néptáncszínház adja, amelynek tagjai a „Párosan szép….” című produkciót mutatják be. Továbbá a Miskolci Szinfonikus Zenekar előadása ékesíti a zenei palettát az idei nyár alatt a vár udvarán.

Ha még nem lenne elég a rendezvények színpompás választéka, egy különálló utazókiállítással kedveskednek a szervezők a környékbelieknek és az idelátogató turistáknak augusztus elsejéig. A vándorkiállítás Kertész Imre Nobel- díjas író életétének meghatározó szakaszait és Pilinszky János Kossuth-díjas költő műveinek filozófiai gondolatmenetét ábrázolják. A Kertész Imre tárlat a vár művelődési részlegében, a Pilinszky János bemutató pedig a városi könyvtár előterében nyújt irodalmi betekintést a kultúra kedvelőinek.

Ezen felül a Szerencsi Rákóczi-vár megfelelő helyszínt biztosít nagyszabású családi rendezvényekre. Például esküvőket szerveznek a reneszánsz stílusú létesítmény Lovagtermében és lakodalmakat a Színháztermében.

A szervezők abban bíznak, hogy minden korosztály megtalálja az ízlésének megfelelő programot és a jelenlévők örömteli pillanatokkal térnek haza, amelyre szívesen emlékeznek vissza a jövőben is.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 386

Yesterday 1576

Week 7338

Month 7937

All 759891

Currently are 59 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions