Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

PEZSGŐÜZEM ALAPKŐLETÉTEL TARCALON

Az NBTeam kezei alatt pezsgőüzem épül Tarcalon, amelynek alapkőletétele augusztus 31-én történt meg. Jelentős együttműködés kezdete lehet ez a város és a cég között, ami segíthet fellendülni a Tokaj-Hegyalja vidék pezsgő iparát. Az eseményen részt vett Butta László a település polgármestere, és Eke Zsolt az NBTeam gazdasági igazgatója.

A délutáni órákban került megrendezésre a Tarcalon épülő pezsgőgyár alapkőletétele, amelyen vendégül látták a közreműködőket, érintetteket, a helyi borászokat és családjukat. A köszöntések előtt egy rövid pincetúrán vehettek részt a megjelentek. Bejárhatták az “F” alakú pincerendszer folyosóit, ahol éveken belül hordók és italok fognak nagy számban felsorakozni. Terveik vannak ugyan idővel a bővítésre, de egyelőre tökéletes kezdetnek gondolják a helyszínt.

A pince megtekintéséről visszaérve Eke Zsolt köszöntötte a vendégeket, akikkel közösen tervezi folytatni cégük munkásságát Tarcalon. Mesélt az NBTeam arculatáról, ami 2008-ig vezethető vissza, amikor megalakult az akkor még informatikai igények kiszolgálásán alapuló vállalat. Látva a folyamatos gazdasági nehézségeket kezdték bővíteni szolgáltatásaik felhozatalát, amely az évek alatt elvezette őket a pezsgőgyártáshoz. Mindenképpen Tokaj-Hegyalja térségében tudták elképzelni az üzem megvalósítását, ahol Tarcal gyönyörű községére esett a választásuk, mivel egy dinamikusan fejlődő, gazdaságilag feltörekvő települést fedeztek fel benne. Reméli ehhez a fejlődéshez ők is hozzá tudnak majd járulni, amikor két év múlva megkezdi működését a pezsgőgyár.

Butta László, mint Tarcal polgármestere örömmel fogadja az új befektetőket. Úgy gondolja az NBTeam egy jó csapat, akik könnyen együtt tudnak majd dolgozni a helyi vállalkozásokkal. Közösen dolgoztak a bányató megmentésén, amikor felmerült az üzem ötlete. Külön meghatározónak gondolja, hogy a pezsgő gyártásához a helyi termelőktől terveznek alapanyagot vásárolni, ami hozzájárulna ahhoz, hogy a szőlőtermelés rangja ismét felértékelődjön. Reméli egy generációkon átívelő közös munka kezdete ez.

Egy időkapszula elhelyezésével megtörtént az alapkőletétel, ami innentől egy folyamatos együttműködést jelent a település számára. Tovább folytatódott az ünnepség, ahol az eseményhez illően pezsgővel koccintottak a résztvevők.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 708

Yesterday 1273

Week 3752

Month 19845

All 771799

Currently are 125 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions