Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Labdarúgó emléktorna id. Uray Attila tiszteletére

Tizedik alkalommal rendezték meg az Uray Attila labdarúgó emléktornát január 16-án, Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban. Az emléktorna kezdeményezője özvegye, Uray Attiláné és fia, ifj. Uray Attila volt, aki köszönetet mondott a csapatoknak, hogy elfogadták a meghívást, majd ismertette a játékszabályokat. Nyiri Tibor, Szerencs város polgármestere kellemes időtöltést és sportszerű játékot kívánt a csapatoknak.
Az izgalmas mérkőzéseket hozó programot megelőzően egyperces néma főhajtással tisztelegtek a megjelentek a torna névadója, valamint Komlósi Lajos, egykori játékvezető emléke előtt, ahol Tállya, Miskolc, Szerencs, Mezőkövesd, Sajóbábony és Mád gárdái mérték össze tudásukat. A mérkőzésen 2X14 perces játék idő volt, térfélcserével. Az „A” jelű csoportban Tállya, MVSC Miskolc, Szerencs VSE együttese lépett pályára, míg a „B” csoportban a Mezőkövesd-Zsóry II, a Sajóbábony VSE, valamint Mád FC csapatai képviseltették magukat. A dobogó első fokára Sajóbábony VSE csapata lépett, második lett az MVSC Miskolc csapata, míg a harmadik helyet a Szerencs VSE együttese szerezte meg.
A legjobb védőjátékos: Csomós Zsolt (Mezőkövesd-Zsóry FC)
Legjobb kapus: Kristóf Péter, Szerencs VSE
Legjobb mezőnyjátékos: Szabó Dávid, MVSC Miskolc
Gólkirály: Titkó Krisztián, Sajóbábony VSE

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja

Tanulj tovább Sárospatakon!

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

SFbBox by afl odds

Today 481

Yesterday 466

Week 4419

Month 18691

All 404472

Currently are 65 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions