Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

EGÉSZSÉGTUDATOS ÉLETMÓD

A Bekecsi Közösségfejlesztő Egyesület szervezésében, Szemánné Nyíri Renáta kezdeményezésére Péter Sándor háziorvos Egészségmegőrzés és egészségnevelés címmel tartott előadást január 30-án a Bekecsi Művelődési Házban. A háziorvos elmondta, hogy terveik között szerepel a folyamatos előadás különböző betegségek kiemelésével.

Az előadás célja, hogy felhívják a figyelmet az egészséges, változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Továbbá kiemelte, hogy életmódnak nevezzük körülményeinket, szokásainkat, amelyek közt, és ahogyan élünk, melyek jellemzők ránk és meghatározzák egyéniségünket. Az életmód lehetővé teszi az egészség megőrzését, az aktív, hosszú életet. A krónikus betegségek megelőzése, prevenciója sokkal egyszerűbb, könnyebb feladat, mint a már kialakult egészségügyi problémák kezelése. Érdemes fiatal kortól kezdve hangsúlyt fektetni az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra is, az optimális testtömeg megőrzése mellett.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 242

Yesterday 225

Week 242

Month 1736

All 219647

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions