Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A NESTLÉNÉL A DOLGOZÓK BIZTONSÁGA AZ ELSŐ

A Nestlé Hungária Kft. szerencsi és a diósgyőri gyárában is fontos a dolgozók biztonsága, ezért harmadik alkalommal június 11-én szerveztek munkavédelmi napot. A vidám csapatépítő tréning feladatai a munkavédelemhez kapcsolódtak, azonban ügyességi játékokon is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket a dolgozóknak. A dolgozókat Hélene Kovalevsky, gyárigazgató üdvözölte, majd hangsúlyozta azt, hogy nagyon fontos a biztonságról beszélni, ezt a napot is azért szervezték meg, hogy felhívják a figyelmet az egységre és a csapatmunkára.

Ajándékcsomagot vettek át a gyárigazgatótól a raktárban dolgozók azért, mert példaértékűnek számít az, hogy tizenhét esztendeje nem történt baleset a részlegükön. A feladatok között szerepelt tűzoltás, elsősegélynyújtási ismeretek, baleseti eset kivizsgálása, részeg szemüveg kipróbálása, béka használata, vakság szimulálása, sebkötözési gyakorlat és Activity is. Az egyik, nehezített állomáson a versenyzőknek tolószékben kellett szlalomozva eljutnia a pálya végéig úgy, hogy társa bekötött szemmel tolta, miközben a raklapon lévő almát is begyűjtötték. A pálya végén a bekötött lábú dolgozónak mankóval kellett szlalomoznia, pihenő közben pedig visszahelyezni az almát a helyére. Ebéddel is készültek a megmérettetésen résztvevőknek, hiszen az udvaron nagy üstben rotyogott a gulyásleves. A rendezvény célja ezúttal is az volt, hogy a dolgozók munkavédelmi tudatosságát növeljék és megmutassák, hogy mennyire fontos a biztonság és az egymással való törődés.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 310

Yesterday 353

Week 1296

Month 2949

All 247547

Currently are 46 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions