Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MŰVÉSZETI GÁLAMŰSORON A TÁLLYAI TEHETSÉGEK

A tállyai Zempléni Árpád Általános Iskolában a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték június 5-én a Művészeti Gálaműsorát. A tornacsarnokban felcsendült a citera, a trombita és a furulya hangja. A művészeti képzésben tanuló növendékek szüleik, nagyszüleik és hozzátartozóik előtt mutatták be azt, hogy mit tanultak a 2018/2019-es tanévben.

Nagy László, karate oktató a gálára összeállított egy olyan formagyakorlatsort, amit a nézőtéren helyet foglalók érdeklődve figyeltek. A színjátszó szakkörösök egy iskolai osztály életét tárták a nézők elé. A műsor végén köszöntötték a nyugdíjba vonuló Fehér Istvánné, ének-zene szakos tanítót, aki negyven esztendő után vonul nyugdíjba. Az egész tornaterem falát a képzőművészeti szakkörbe járó gyerekek munkája díszítette. A terem hátsó részében a Lego oktatási csomagokat próbálták ki a diákok. Az oktatási intézmény 2017-ben bekapcsolódott a Lego oktatási programba, négy pedagógus el is végezte ennek az oktatásához szükséges tanfolyamot.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 298

Yesterday 353

Week 1284

Month 2937

All 247535

Currently are 27 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions