Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÖZÖS ÖSSZEFOGÁSSAL SZERENCS VÁROS JÖVŐJÉÉRT

A hagyományos Szerencs város napi programot Húsvét miatt április 12-én tartották meg. A programsorozat Bocskai István, Erdély és Magyarország fejedelmének szobránál kezdődött. A Kossuth téren elhelyezett obeliszknél az önkormányzat képviselői, a testvérvárosi delegációk és a helyi intézmények vezetői helyezték el az emlékezés virágait. Az ünneplők ezután a Rákóczi-vár színháztermébe vonultak, ahol a vendégeket Gaál András, a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium igazgatója üdvözölte, majd méltatta a fejedelem hazájáért végzett áldozatos munkáját.

Az ünnepi gondolatok után a katolikus gimnázium diákjai adtak színvonalas műsort. A szereplők között feltűntek egykori diákok is, akik ezzel az összeállítással mondtak köszönetet a hamarosan nyugdíjba vonuló Gál Andrásnak. Ezt követően Nyíri Tibor, polgármester nyitotta meg az ünnepi testületi ülést. A város első embere szólt arról, hogy mindenképpen meg kell emlékeznünk a régi nagy magyarokról, akik sokat tettek nemzetünk szabadságáért és felemelkedéséért. Hozzátette, hogy az ellenségeknek meg kell békélniük egymással. Szerencs Város Díszpolgára címet vett át Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő. Pro Urbe Szerencs kitüntetésben részesült Sütő Szilveszter, városi főorvos, valamint Szerencs Város Közszolgálatáért díjat kapott Gál Mihály és Szabó Tibor. Közösségért polgármesteri elismerő oklevelet adományoztak Komlósi Lajos, tavaly elhunyt játékvezetőnek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Küldöttgyűlése „Hermann Lajos Kamarai Díjat” ítélt oda a Tamás és Társa Bt.-nek, amelyet a kamara elnöke Bihall Tamás nyújtott át Tamás Tibor cégvezetőnek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 147

Yesterday 94

Week 492

Month 1682

All 187608

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions