Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A LEGJOBB TANULÓKAT ÉS SPORTOLÓKAT JUTALMAZTÁK

A kiváló tanulmányi és sporteredményt elért tanulókat és felkészítőiket díjazták Szerencs Város Napja alkalmából április 11-én a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában. Az eseményen résztvevőket Nyíri Tibor, polgármester üdvözölte, aki örömét fejezte ki, hogy ilyen sok tehetséges diák van a városban, akik megérdemlik azt, hogy az év egy napján megjutalmazzák őket.

Hagyomány az, hogy Szerencs Város Önkormányzata évente díjazza, azokat a helyi általános iskolákba, a Bocskai István Katolikus Gimnáziumba, valamint a Szerencs Városi Sportegyesület szakosztályaiba járó fiatalokat, felkészítőiket és edzőiket, akik kimagasló eredményt értek el körzeti, megyei, országos és nemzetközi versenyeken, ezzel is öregbítve iskolájuk és városuk hírnevét. Az ünnepségen a legkiemelkedőbb több mint háromszáz diák és felkészítője vehette át jutalmát az ünnepi eseményen.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 52

Yesterday 73

Week 293

Month 1608

All 171472

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions