Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SZABÁLYTALANSÁGA OKOZTA KOLLÉGÁJA HALÁLÁT

A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság április 10-ei előkészítő ülésén hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki egy Mikóházán található mezőgazdasági telephelyen figyelmetlenségből elsodorta kollégáját egy rakodógéppel. 2017. július 11-én, 18 óra körül a vádlott teleszkópos rakodógéppel dolgozott egy körbekerített telephelyen, amellyel egy tároló irányába haladt.

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a gép mozgását, az elején található gémrészét az előírt 300 milliméter helyett 100-110 centiméterig emelte és előre tolta. Ez azonban eltakarta a sofőr előtti kilátást, így nem vette észre a vele párhuzamos irányba, gyalogosan közlekedő munkatársát. Amikor megpróbálta benavigálni a rakodógépet, a jármű villája elsodorta a férfit, aki a lökéstől a tároló előtti betonrészre zuhant. Ekkor a tehergép még mozgásban volt, ezért a bal oldali kereke a fekvő helyzetben lévő férfi fejét és testét is súrolta, aki a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt halálos közúti baleset gondatlan okozásának elkövetése miatt végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztették, valamint egy év három hónap szabadságvesztésre ítélték, továbbá két évre eltiltották a lassú járművek vezetésétől is. (Fotó: illusztráció)

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 292

Month 1607

All 171471

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions