Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LELKI NAP A SZERENCSI BOLYAIBAN

A szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola diákjai és nevelőtestülete április 10-én, lelki napon vettek részt, amelynek célja, hogy az egyházi iskola tanulói és pedagógusai megtisztítsák a lelküket a bűnöktől. A köszöntő beszédekben Kocsis Sándor plébános szólt a résztvevőkhöz majd Gaszperné Tilman Edina intézményvezető ismertette a nap programjait és jelmondatát, amely a következő: "Imádunk Téged Krisztus és áldunk Téged, mert szent kereszted által megváltottad a világot.”

A tanulók ezután közösen vonultak osztálytermeikbe, ahol különböző feladatok várták a bolyaisokat. A felsősök activity foglalkozáson vettek részt, míg egy másik állomáson a Nagycsütörtök, a Nagypéntek, a Virágvasárnap és Húsvéthoz kapcsolódó eszközöket kellett kiválogatniuk a tanulóknak. Az oktatási intézmény tornatermében akadálypálya várt az általános iskolásokra, míg az alsó tagozatosokat Kertész János, tokaji plébános várta szentmisére a Kisboldogasszony Római Katolikus templomba.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 52

Yesterday 73

Week 293

Month 1608

All 171472

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions