Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEGYEI ÉRTÉKŐRZŐK VETÉLKEDTEK

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház jelentős fejlesztéseket, beruházásokat valósít meg közel egymilliárd forint értékben, amellyel kapcsolatban ünnepélyes sajtótájékoztatót tartottak április 3-án. Dr. Révész János, az egészségügyi intézmény főigazgatója hangsúlyozta azt, hogy a beruházások a Belgyógyászat - Gasztroenterológia, illetve a Gyermekegészségügyi Központ intenzív osztályát érintik, valamint a parkolóhelyek bővítése és a Logisztikai Központ építése is szerepel a fejlesztések között. A négy beruházás összköltsége mintegy egy milliárd háromszázhetven millió forint és valamennyi fejlesztés elkészül ez év őszére. Az intézmény különösen büszke arra, hogy a térség vállalkozásai eredményesen szerepeltek a megpályázott közbeszerzések során.

Szinay Attila, az Agrárminisztérium jogi és igazgatásügyekért felelős helyettes államtitkár is tiszteletét tette a megmérettetésen, aki köszönetet mondott a felkészítő pedagógusoknak, a munkájukért. Reméli, hogy a későbbiekben is büszkék lesznek arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származnak. A köszöntők után kezdődött el a vetélkedés. Az első hosszabb részben négy perc állt a tanulók rendelkezésére a csapatuk logójának a bemutatására. A szervezők minden döntősnek egy ajándékcsomaggal készültek, amellyel köszönetet mondtak a megmérettetésen való részvételért.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 73

Week 295

Month 1610

All 171474

Currently are 85 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions