Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HAZÁNK JÖVŐJÉT ÉPÍTIK A SZAKMUNKÁSOK

A tizenkettedik alkalommal március 12. és 14. között megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon ötvenkét szakmában versenyeztek a legtehetségesebb szakmunkás tanulók. A megnyitón Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta azt, hogy tovább kell fejleszteni a hazai szakképzést, hiszen meg kell hogy feleljen a digitalizáció, valamint az ipar 4.0 kihívásainak.

. Az is elhangzott, hogy a kamara a magyar kormánnyal együtt szeretné visszaadni a kétkezi munka becsületét és megfelelő fizetéssel itthon tartani a fiatalokat. A lényeg az, hogy kereslet vezérelt szakképzésre van szükség – emelte ki Parragh László. A háromnapos versenyen tiszteletét tette Orbán Viktor, miniszterelnök, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok az aranytartalékok és ha elveszítjük őket, akkor ezzel együtt a jövőnket is. A miniszterelnök hozzátette, hogy a fiatalokat ma Magyarországon biztos jövő és biztonságos környezet várja. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből nyolcan vágtak neki a három napos megmérettetésnek, több szakmacsoportban, amelyre a megyei kamara elnöke nagyon büszke volt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 55 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions