Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VILÁGKLASSZIS ELŐTT TISZTELEGTEK SZERENCSEN

Felkészülési női kézilabda emléktornának adott otthont a szerencsi Kulcsár Anita Sportcsarnok február 2-án. Az egész napot átölelő megemlékezésen a tragikus autóbalesetben elhunyt, szerencsi születésű beállósra, Kulcsár Anitára emlékeztek. A sportrendezvényen három U12-es együttes: a sárospataki, a szerencsi és a mezőkeresztesi illetve három ifjúsági csapat: Szerencs, Sárospatak és Alsózsolca mérte össze tudását. Először Nyíri Tibor, Szerencs polgármestere szólt a kiváló beállóról, aki elmondta azt, hogy Anita igazi példakép minden sportolónak. Ezután Hadobás István, Anita egykori edzője emlékezett vissza a kiválóságra.

A szép szavak után a résztvevők, Kulcsár Anita emléktáblája előtt helyezték el a megemlékezés virágait. A nap zárásaként a kézilabdázó nevelő egyesülete, a Kölcsey DSE Nyíregyháza, illetve utolsó klubjának csapata, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótláscsapata ellen lépett pályára. Az emléktorna a díjátadóval ért véget, ahol U12-es korosztályban harmadik lett a Mezőkeresztes VSE. Második helyezést ért el a Sárospatak USI - EKESC együttese, míg a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára a Szerencs Városi Sport Egyesület állhatott fel. Ifjúsági kategóriában harmadik helyezett lett az Alsózsolcai KSC, második a Szerencs Városi Sport Egyesület, míg az első helyet a Sárospataki USI - EKESC csapata érdemelte ki. Idén a Kulcsár Anita emlékdíjat a Kölcseyben szereplő Hrabina Inez, míg a vándorkupát a sárospataki csapatban szereplő Mudróczki Fanni vette át a torna végén.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 292

Month 1607

All 171471

Currently are 13 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions