Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÁBÍTÓSZERT REJTŐ ALVÁZ

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy szerb autót ellenőriztek január 10-én Röszkénél, amikor is a pénzügyőrök több mint hetvenöt kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak a járműben. A Szerbiából Németországba tartó sofőr úgy nyilatkozott, hogy nem visz magával bejelentenivaló árut. Az ellenőröknek azonban első ránézésre feltűnt, hogy a raktér padozata eltér a gyári kialakítástól, ezért az autót tételes vizsgálatra félreállították. A szigorított ellenőrzésen a pénzügyőrök a raktér padozatának két szélén egy-egy zsinórra lettek figyelmesek, amit meghúzva felnyithatóvá vált.

Az így kialakított rejtekhelyről hatvannyolc csomag növényi törmelék került elő, amire a cannabis-teszt pozitívan reagált. A pénzügyőrök a több mint százötvenegy millió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek. (Fotók: NAV)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 145

Yesterday 153

Week 699

Month 3448

All 192400

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions